sobre

Hi ha coses que em veig obligat a escriure en línia i em transmet que sóc una d’aquestes tantes coses.

Com sempre, pràcticament no sé per on començar, així que suposo que començaré al principi. Vaig néixer a Toronto i vaig continuar anant a l’escola allà (com sol fer-ho generalment). Vaig començar a crear el meu propi interès pels ordinadors mitjançant l’educació proporcionada per l’estat mal finançat, on el consell escolar només es podia permetre a Commodores i Apple]. Vaig dedicar molt temps a jugar, a treballar i a enfadar-me amb ells.

Fins al moment en què, quan l’escola els emparava, vaig rebre els primers C64 (heu ofert!). Al final vaig aconseguir una actualització a una màquina amb Windows el 1994/1995 i un Apple Classic. Durant aquests dies he començat a informar-me sobre BBSes i aquella Internet que emprenyava la gent.

Vaig descarregar el meu propi programari de tauler i va començar a partir d’aquí, MMN va néixer el 1996.

Van passar anys i vaig continuar treballant en aquest projecte des de llavors. Durant la meva vida, vaig decidir traslladar els països el 2002 a Bristol (Regne Unit). Hi vaig romandre fins al 2013 quan vaig viure el meu somni i em vaig mudar a París.

He estat aquí des de sempre i probablement mai sortiré. Perquè ho saps, París.

No només m’apassiona la informàtica clàssica, sinó prou irònicament l’aprenentatge / la parla francesa (crec que puc agrair el meu professor de 6è grau de Québeccoise) i el ciclisme. M’agrada la música techno / hardcore i era gairebé l’única persona de l’escola que va participar a Dance abans que es convertís en la merda pop principal que tots coneixem i volem cremar.

Què pot demanar aquest lloc? Doncs he estat buscant un motiu per combinar tots els meus llocs junts en un sol lloc, utilitzant més d’una versió de WordPress, tenint un parell de comptes amb write.as i micro.blog, que es poden esgotar ràpidament. Tantes coses per recordar.

Tot i que aquest lloc no substituirà lj.gl, ja que aquest és el meu bloc a llarg termini amb el qual no s’ha de jugar mai, però, transcorre que era impossible colpejar un subdomini del compte d’allotjament allà, així que he hagut de traslladar-lo, notareu contingut de bbs.ec, mrman.net, ec.je, i tota la resta ja ha passat / ja s’ha suprimit (suprimeix segons correspon).

Recentment he estat molt temps a Barcelona per treballar, així que he estat aprenent català (i algun castellà) de la manera molt dura. De vegades, els meus intents de català acaben a Google Translate.

Estic interessat en aprendre d’una manera molt millor, així que no dubteu en contactar-me.

Començaré a posar algunes de les meves publicacions en català en aquest lloc.

Quins altres goigs es poden trobar aquí? No ho sé, ho escric.

Per què hi ha aquest lloc a frangalà? Simplement és, acceptar-ho i c’est la vie quoi.